Ön jelenleg a(z) ELTE EKL Savaria Könyvtár és Levéltár Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Szeress úgy is, ha MÁS vagyok

235

Szeress úgy is, ha MÁS vagyok


Szeress úgy is, ha MÁS vagyok / Fasching Zsuzsanna, Napsugár Zenakar. - Szombathely : ELTE SEK, 2017
A művészeti előadás a Sodart (2016-1-TR01-KA202-034531) pályázat keretében valósult meg.
A pályázat célja, hogy elsősorban a művészetek által segítse azokat a pedagógusokat, akik speciális szükségletű tanulókat nevelnek, képeznek. A pedagógusok képzésében a lengyel egyetem, és a szombathelyi egyetemi központ pedagógiai-pszichológiai intézetének oktatói vesznek részt. Minden országban látogatást biztosítanak arra, hogy az oda látogató külföldi tanárok jó gyakorlatok láthassanak. A nemzetközi projektben 4 ország (Törökország - főpályázó, Olaszország, Lengyelország, Görögország) 7 intézménye működik együtt.

több kevesebb


ELTE EKL Savaria Könyvtár és Levéltár (volt Berzsenyi Dániel Főiskola), Előadások, konferenciák

Zenei terápia

Fasching Zsuzsanna (szervezők)

1:07:27

2017. december 5.

Csuk Csaba

2018. február 27.

235
<iframe width="480" height="385" src="//sek.videotorium.hu/hu/embed/19188" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>