Ön jelenleg a(z) ELTE EKL Savaria Könyvtár és Levéltár Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

A Vasi Diák Közösségi Szolgálat irodájának megnyitó ünnepsége

162

A Vasi Diák Közösségi Szolgálat irodájának megnyitó ünnepsége


A Vasi Diák Közösségi Szolgálat irodájának megnyitója /Hoffman Rózsa, Faragó Sándor, Iker János,Harangozó Bertalan, Puskás Tivadar. - Szombathely : NymE SEK, 2013.
A Nemzeti köznevelésről szóló törvény előírja a középiskolás diákoknak – az érettségi vizsga előfeltételeként – az 50 órás közösségi szolgálatot. Vas megyében ezt nem kényszerű kötelezettségként próbálják értelmezni, inkább egy lehetőségként.
Köszöntőt mond Hoffmann Rózsa köznevelésért felelős államtitkár, Harangozó Bertalan kormánymegbízott, dr. Puskás Tivadar, a megyeszékhely polgármestere és prof. dr. Faragó Sándor, az NYME rektora. Az irodát megnyitják a Bolyai gimnázium és a Művészeti Szakközépiskola diákjai a közösségi szolgálat keretében.

több kevesebb


ELTE EKL Savaria Könyvtár és Levéltár (volt Berzsenyi Dániel Főiskola), Regionális Pedagógiai Szolgáltató Központ

Neveléstudomány

NymE RPSZKK

Dr. Hoffmann Rózsa (előadó)
Dr. Prof. Faragó Sándor (résztvevő)
Dr. Iker János (résztvevő)
Harangozó Bertalan (résztvevő)
Dr. Puskás Tivadar (előadó)

1:37:42

2013. február 21.

Csuk Csaba

2013. február 25.

162
<iframe width="480" height="385" src="//sek.videotorium.hu/hu/embed/6026" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>